„СИНЕСТЕЗИЈА НА ЗБОРОТ“ – НОВА КНИГА НА „БИТОЛСКИОТ КНИЖЕВЕН КРУГ“ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА КНИГАТА И ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА СТОГОДИШНИНАТА ОД РАЃАЊЕТО НА БЛАЖЕ КОНЕСКИ

You are here:
Go to Top